Usuwanie konta w aplikacji Spiżarnia
Na tej stronie usuniesz konto w aplikacji Spiżarnia na Androida razem z danymi. Nie potrzebujesz do tego telefonu ani zainstalowanej aplikacji. Aplikację tworzy Octigo sp. z o.o.
Jak usunąć konto
- Zaloguj się poniżej tak samo jak w aplikacji: przez Google albo emailem i hasłem.
- Sprawdź, co stanie się z każdym z Twoich domów.
- Zaznacz potwierdzenie i wybierz „Usuń konto na zawsze”.
Zaloguj się
albo
Nie możesz się zalogować? Napisz z adresu powiązanego z kontem na marcin.zmigrodzki@octigo.pl.
Co usuwamy od razu
- konto logowania (email, nazwa, sposób logowania), profil i plan, kody podarunkowe utworzone dla Ciebie;
- domy bez innych domowników: wszystkie przepisy, zrzuty ekranu, zdjęcia potraw, listę zakupów, lodówkę i kod zaproszenia;
- we wspólnych domach: Twoje imię, kod dołączenia i tokeny powiadomień; Twoje imię znika też przy przepisach dodanych z Twojego konta.
Co zostaje
- przepisy we wspólnych domach – zostają u pozostałych domowników, bez Twojego imienia;
- logi techniczne usług Google Firebase – do 30 dni;
- dane zakupów w Google Play – przechowuje je Google według swoich zasad. Aktywna subskrypcja przestaje się odnawiać; za bieżący okres nie ma zwrotu.

