Sprawozdanie z ostatniej konferencji PMI Wrocław

Marcin Żmigrodzki

Piszą między innymi o nas, ale przede wszystkim o tym, co się działo przez te dwa dni. Portal Dolnośląski Biznes zamieścił relację z konferencji, jaka odbyła się kilka dni temu w hotelu Mercure we Wrocławiu.

Znalazło się tam również sprawozdanie z Massawy.

Serdecznie polecamy: http://www.biznesdolnoslaski.pl/2014/04/11/wroclawiu-przez-2-dni-o-zarzadzaniu-projektami/

Możliwość komentowania jest wyłączona.

Kontakt
Interesują Cię nasze szkolenia? Skontaktuj się z nami: tel.:+48 512 364 075 e-mail: szkolenia@octigo.pl Formularz kontaktowy

Biuletyn

Chcesz wiedzieć, o czym piszemy na blogu, co nas fascynuje, co nowego dzieje się w Octigo? Zapisz się na nasz biuletyn.

Wypełniając powyższy formularz, zgadzam się na przetwarzanie podanych danych do celów marketingowych przez firmę Octigo sp. z o.o. Twój e-mail będzie przechowywany wyłącznie w naszej bazie, w każdej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie Twoich danych, Twój e-mail nie jest udostępniany innym podmiotom, wysyłamy biuletyn e-mailowy nie częściej niż 1-2 razy w miesiącu.

Profil na Google+ PMI, PMBOK, PMP, PgMP are registered mark of the Project Management Institute, Inc.